Οι πρώτες 45 συμπληρωματικές απολογίες των προφυλακισμένων χούλιγκαν, για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδελφειας ολοκληρώθηκαν.

Με «λίγα λόγια» οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους υποστήριξαν για ακόμη μια φορά, ότι δεν έχουν σχέση με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συμπληρωματική απολογία τους κάλεσαν οι τρεις ανακριτές, διότι τους αποδόθηκε η κατηγορία της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Μάλιστα, αύριο Τρίτη (5/12) θα απολογηθούν άλλοι 40 και την Τετάρτη (6/12) οι υπόλοιποι 20.

Οι Κροάτες στο σύνολο τους έχουν υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης και αναμένεται η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απολογία του Έλληνα που το γενετικό του υλικό ήταν στο μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη

Υπενθυμίζεται ότι, η ανάλυση του Dna σε ένα από τα μαχαίρια που κατασχέθηκαν έδειξαν το αίμα του άτυχου 29χρονου αλλά και το γενετικό υλικό ενός Έλληνα φίλου του αδικοχαμένου νεαρού που εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του.

Ο Έλληνας που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για επεισόδια που είχαν γίνει στο Βόλο  το 2017  είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά μόνο για τα επεισόδια έδωσε τις εξηγήσεις του για το μαχαίρι στην ανακριτική αρχή.

«Αναγνωρίζω κατά 99% το πειστήριο 56 που μου επιδείξατε ως το μαχαίρι που κρατούσα τη νύχτα  της 7.08.23. Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο ακριβώς πέταξα το μαχαίρι που είχα πάνω μου. Σίγουρα το απέρριψα είτε δέκα μέτρα πριν την επαφή με τον Μιχάλη όπως φαίνεται στο βίντεο, είτε δέκα μέτρα μετά την επαφή. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα έρθει σε σωματική επαφή με τον Μιχάλη και πριν από αυτό το σημείο. Το μαχαίρι που είχα πάνω μου το είχα για να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξουμε  με τους  υπόλοιπους φιλάθλους της ΑΕΚ  που ήταν στο γήπεδο εκείνο το βράδυ ένα εορταστικό πανό. Εκείνη την ημέρα δεν είχε δοθεί κάποιο ραντεβού για φασαρίες με τους οπαδούς της ομάδας της Dynamo. Αν είχε δοθεί ραντεβού θα το γνώριζα. Πέριξ του γηπέδου  ήμασταν γύρω στα 100 άτομα φίλαθλοι της ΑΕΚ μεταξύ αυτών και γυναικόπαιδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης