Αναζητούνται τα τέσσερα παιδιά που άρπαξε η ίδια τους η μητέρα από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Αργά το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή για τον εντοπισμό των τεσσάρων παιδιών. Η κινητοποίηση των Αρχών είναι μεγάλη και μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες γίνονται στο Ίλιον, αλλά και στις γειτονικές περιοχές.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως η αρπαγή των τεσσάρων ανηλίκων έγινε με «μαφιόζικο τρόπο από τη μητέρα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα επισήμανε, της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών για να προστατευτούν διότι κινδύνευαν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν.

Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης