Ο τράπερ «Ricta» παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δωδεκανήσου σήμερα το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατηγορία του σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου έξω από μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται, πως θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον «Ricta» και τον φίλο του έπεσε ένας 23χρονος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από ένα μπαρ στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 23χρονος βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από το μαγαζί, όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 25χρονο τράπερ. Συγκεκριμένα, ο «Ricta» τον χτύπησε με κουτουλιά στο κεφάλι και ο φίλος του τράπερ τον κλώτσησε στον θώρακα, με συνέπεια ο παθών να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο 23χρονος όταν συνήλθε αισθάνθηκε αδιαθεσία και με τη βοήθεια των δύο φίλων του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κατά πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση. Εις βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία μετά τη λήξη του αυτοφώρου

Ο τράπερ πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου του αυτοφώρου και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, αφού ενημερώθηκε ότι σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικογραφία η οποία αφορά την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές και το επόμενο διάστημα ο τράπερ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, εφόσον δεν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης