Για τις 24 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου ο κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021, προσδοκά να σπάσει την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων. 

Με αφορμή τη νέα δίκη και την προσπάθεια του 35χρονου δολοφόνου να πείσει ότι σκότωσε την γυναίκα του εν βρασμώ, επειδή φοβήθηκε ότι θα έβλαπτε την 9 μηνών κόρη τους, ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέiβιντ Κράουτς, συντετριμμένος αλλά και απελπιστικά θυμωμένος δήλωσε ότι «τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή και εύχεται να σαπίσει στην κόλαση». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τραβήξω τη λαβή για να τον στείλω στη λήθη («να τον εκτελέσω» σε ελεύθερη μετάφραση)» δήλωσε ο κ. Κράουτς, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Σημειώνεται πως οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν εκπροσωπούνται στη δίκη από τον δικηγόρο τους και ζητούν να μην αλλάξει η ποινή του 34χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης