Ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού που αφέθηκε ελεύθερος μετά από ενάμιση μήνα ομηρίας ανοιχτά του Τόγκο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκαλύπτει πως δε θα ησυχάσει μέχρι να αγκαλιάσει το παιδί του, καθώς το ταξίδι της επιστροφής του από την «κόλαση» είναι επικίνδυνο.

«Να έρθει το παιδί και τίποτα άλλο! Απλώς μας είπαν ότι απελευθερώθηκε το παιδί, από κει και πέρα δεν μας είπαν τίποτα άλλο, ότι τρέχουν λέει να του βγάλουν μια βίζα να φύγει. Εάν προλάβουν, προλάβανε, αλλιώς από Δευτέρα, Τρίτη, δεν ξέρω γιατί είναι κλειστά εκεί κάτω και γίνεται και χαμός» είπε ο πατέρας του 20χρονου ναυτικού, Θεόδωρος Γκιάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες Star, σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μεσολόγγι ο 20χρονος ναυτικός.

Πατέρας ναυτικού: «Δεν θα ησυχάσω μέχρι να τον σφίξω στην αγκαλιά μου»

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Δημήτρη, η αγωνία τους δεν θα τελειώσει, παρά μόνο όταν τον σφίξουν στην αγκαλιά τους και αυτό γιατί για να γλιτώσει από την «κόλαση», ο 20χρονος ναυτικός χρειάστηκε να ταξιδέψει από το Τόγκο της Δυτικής Αφρικής, ως την πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Αμπούτζα, συνοδεία ένοπλων μισθοφόρων. Από εκεί θα επιβιβαστεί στην πτήση που θα τον φέρει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας είπαν ότι είναι μέσα στο αεροπλάνο και πάει στην Αμπούτζα να βγάλει τη βίζα. Χαρούμενοι θα είμαστε μόνο όταν δούμε το παιδί. Εκεί κάτω είναι Οκλαχόμα! Αφού έχει το κράτος εκεί τώρα ασφάλεια μαζί του, για να πάει να βγάλει τη βίζα, καταλαβαίνεις που ζούμε» δήλωσε ο πατέρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης