Θύμα μιας οργανωμένης επιχείρησης έπεσε ένας άντρας 67 χρόνων στον Πύργο Ηλείας.

Δύο γυναίκες, 17 και 21 χρόνων και τρεις άντρες αλβανικής καταγωγής, 17, 33, 55 χρόνων, είχαν στήσει ενέδρα στον ηλικιωμένο, καθώς γνώριζαν πως κυκλοφορούσε με 20.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο γυναίκες οι οποίες ήταν αδερφές, χρησιμοποιήθηκαν ως «δόλωμα», έτσι ώστε να απομονώσουν τον άντρα και να του αποσπάσουν τα χρήματα. Συγκεκριμένα η μικρότερη, έπειτα από συνεννόηση της μεγαλύτερης με τον ίδιο, συναντήθηκε μαζί του στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια ερημική αγροτική τοποθεσία στη Βαρβάσαινα.

Οι δύο από τους άντρες, ηλικίας 31 και 17 ετών, που είχαν κρυφτεί στην περιοχή, επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 67χρονο, του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 20.000 ευρώ που είχε στη κατοχή του και τράπηκαν σε φυγή με όχημα, στο όποιο τους ανέμενε ο έτερος συνεργός τους, 55 χρόνων.

Ο ηλικιωμένος κατέφερε να επιστρέψει σπίτι του και αργότερα να καταγγείλει το γεγονός στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε λίγες ώρες οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, ενώ οι τρεις συνεργοί τους, που εκτιμάται ότι πέρασαν τα σύνορα και έφτασαν στην Αλβανία, συνεχίζουν να αναζητούνται.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν στον Ανακριτή.

Με πληροφορίες από ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης