Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί και στο κεφάλι δέχθηκε η 50χρονη γυναίκα, που έχασε τη ζωή της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης από επίθεση τριών μεγαλόσωμων σκύλων, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων, από τις δαγκωματιές.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα).

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (13/12) και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος.

Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την Εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

«Είχα τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού μου που είναι περιφραγμένη. Η περίφραξη είναι δύο μέτρα, τα σκυλιά ήταν φύλακες του σπιτιού μου και ήταν ασφαλή» ανέφερε, διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος, τονίζοντας ότι δεν είχαν εκδηλώσει άλλη φορά επιθετική συμπεριφορά και ήταν εκπαιδευμένα. Δήλωσε, δε, συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη  για τον χαμό της γυναίκας.

«Έχει άγρια σκυλιά τριγύρω» – Τι είχε πει η 50χρονη σε φίλη της

Μια φίλη της 50χρονης, με ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για τον άδικο χαμό της, αλλά αποκάλυψε και τους φόβους που είχε εκφράσει στην ίδια στο παρελθόν για τα συγκεκριμένα σκυλιά.

«Γιατί κορίτσι μου?…μην αφήσεις το σκυλάκι στην αυλή… πάμε επάνω, μου είπες, την τελευταία φορά που ήρθα σπίτι σου… έχει άγρια σκυλιά τριγύρω… είπες… Ελισάβετ Κουζιώρτη γιατί???», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης