Φωτογραφίες- Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Φονικό με θύμα ένα 56χρονο άνδρα και δράστη τον 69χρονο πεθερό του, έλαβε χώρα το απόγευμα (περί τις 7.15 μ.μ.) του Σαββάτου (24/2) στην οδό Φιλικής Εταιρίας 14 στην Αγία Βαρβάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες, για άγνωστη αιτία, ο δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα τον γαμπρό του, γιατρό – ουρολόγο στο επάγγελμα, ο οποίος και εξέπνευσε στην αυλή του σπιτιού.

Ο δράστης του φονικού

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο του φονικού και συνέλαβε τον δράστη, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το θύμα. Μάλιστα ο γιος του δράστη ο οποίος είναι αστυνομικός και μένει στον από κάτω όροφο, έτρεξε όταν άκουσε τον πυροβολισμό και όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε στην ‘Αμεση Δράση.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο 56χρονος ιατρός – ουρολόγος

Ο 69χρονος άνδρας που συνελήφθη ανακρίνεται από τις Αρχές, για τους λόγους που τον οδήγησαν να πράξει το φονικό, σκοτώνοντας τον σύζυγο της κόρης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα του θύματος και κόρη του δράστη, μικροβιολόγος στο επάγγελμα, βρισκόταν στη Σπάρτη όταν έγινε το φονικό. Πληροφορήθηκε τηλεφωνικά τη θλιβερή είδηση και αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα. Η οικογένεια είχε δυο ανήλικα παιδιά.

Δείτε τι δηλώνει στην κάμερα της Ζούγκλας, μια γειτόνισσα για το φονικό:

Δείτε εικόνες από την περιοχή που έγινε το φονικό:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης