Στο Καραμανδάνειο της Πάτρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Παρασκευής ένα παιδί ηλικίας δέκα ετών από χωριό του Δήμου Πύργου μετά από άσχημη πτώση που είχε από τρακτέρ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το παιδί επέβαινε στο τρακτέρ μαζί με τον οδηγό και ιδιοκτήτη του βαρέως οχήματος όταν σύμφωνα με πληροφορίες, το πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ακολούθως να τραυματιστεί από το τρακτέρ το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εν κινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου φέροντας βαριά τραύματα σε πόδια και λεκάνη ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο.

Άσχημη σύμπτωση, το γεγονός πως σε ένα ακόμα χωριό του δήμου Πύργου, με διαφορά λίγων ωρών την ίδια μέρα, ένα ακόμα παιδί ηλικίας εννιά ετών, έπεσε επίσης από τρακτέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην περιοχή του σπλήνα.

Το εννιάχρονο παιδί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Πύργου, ωστόσο οι γιατροί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί και αυτό στο Καραμανδάνειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης