Πυροβολισμοί σημειώθηκαν, λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου, έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο «Club Escape» στο Γκάζι. Tο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιάκχου, με τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί και να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, σταμάτησε έξω από νυχτερινό κέντρο και άγνωστοι άνοιξαν πυρ πριν το όχημα απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα. Το τζιπ αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Αττική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και έχει μεταβεί και ο επόπτης Διεύθυνσης Αθηνών.

 

Η πρώτη εικόνα δείχνει πως είχαν στήσει καρτέρι στα τρία θύματα, καθώς με το που βγήκαν από το κλαμπ, πέρασε το τζιπ και έπεσαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί που πέτυχαν τα θύματα σχεδόν εξ’ επαφής, με τους δράστες να θέλουν να στείλουν ένα «μήνυμα» στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Tα θύματα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, ήρθαν από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Τα δύο από τα θύματα είναι αδέρφια και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση, ο ένας με τραυματισμό στο κεφάλι.

Από το σημείο έχουν συλλεχθεί τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που σημειώθηκε η επίθεση

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι και τον περασμένο Μάρτιο

Παρόμοιο συμβάν, με πυροβολισμούς, είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή στις 12 Μαρτίου 2023, όταν τα ξημερώματα άγνωστοι είχαν ανοίξει πυρ έξω από γνωστό κλαμπ σκορπώντας τον τρόμο, πυροβολώντας τρεις τουλάχιστον φορές, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κανέναν.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η ίδια ομάδα ατόμων είχε εισέλθει στο γνωστό κλαμπ και για αιτίες που δεν έχουν διευκρινιστεί, επιτέθηκαν σε θαμώνα, ξυλοκοπώντας τον, ενώ κατά άλλες πληροφορίες σημειώθηκε και σύρραξη μεταξύ ατόμων.

Το θύμα χρειάστηκε να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό», με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης