Στα χέρια ήρθαν δύο γυναίκες μέσα στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, λίγα λεπτά μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να κληθεί και η αστυνομία, ισχυρή δύναμη της οποίας έφτασε στο χώρο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν συγγενής ηλικιωμένης που νοσηλεύεται στην παθολογική, διαπληκτίστηκε με γυναίκα την οποία είχε προσλάβει άλλη συγγενής της ηλικιωμένης.

Η μια από τις κόρες της ηλικιωμένης είχε αναθέσει σε γυναίκα την φύλαξη της μητέρας της. Η δεύτερη κόρη της ηλικιωμένης, προφανώς δεν συμφωνούσε με αυτή την απόφαση και ανάθεσε την φύλαξή της μητέρας της σε αποκλειστική νοσοκόμα.

Όταν συναντήθηκαν όλες στον θάλαμο ξεκίνησε ο καβγάς, που κατέληξε σε συμπλοκή ανάμεσα στη μια κόρη της ηλικιωμένης και στην γυναίκα που είχε προσληφθεί από την άλλη της κόρη.

Οι δύο γυναίκες, πιάστηκαν στα χέρια, σηκώνοντας όλο το νοσοκομείο στο πόδι, με ασθενείς και συνοδούς να βγαίνουν στους διαδρόμους για να δουν τι έχει συμβεί.

Κλοτσιές, μπουνιές, μαλλιοτραβήγματα και τα… απαραίτητα γαλλικά διαμόρφωσαν ένα «πολεμικό» σκηνικό.

Ο υπάλληλος της ιδιωτικής ασφάλειας του νοσοκομείου που έφτασε στον τόπο της συμπλοκής δνε κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Έτσι, κλήθηκε η αστυνομία. Περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ έφτασαν στον χώρο προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Από την οργή των γυναικών δεν γλίτωσε το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς οι νοσηλευτές έγιναν αποδέκτες υβριστικών χαρακτηρισμών.

Τελικά, μετά τα μαλλιοτραβήγματα, τα πράγματα ηρέμησαν ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, προκειμένου να διακριβωθεί κατά πόσο προκύπτει νομιμότητα για την φύλαξη της ασθενούς από την εν λόγω κυρία.

Να σημειωθεί τέλος ότι, παρατηρούνται συχνά περιστατικά με παράνομες αποκλειστικές που προσλαμβάνονται για βραδινή φύλαξη ασθενών και για το λόγο αυτό πραγματοποιείται συχνός έλεγχος από την ασφάλεια του νοσοκομείου προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών.