Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 16χρονου μαθητή, ο οποίος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν του επιτέθηκε αδέσποτο σκυλί, σημειώθηκε στην Πρέβεζα. Το παιδί χρειάστηκε άμεση νοσηλεία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Όλα έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, οι οποίοι είδαν ένα αδέσποτο σκυλί να κυνηγάει το νεαρό αγόρι, το οποίο στην προσπάθεια του να το αποφύγει μπήκε στο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου ένα διερχόμενο Ι.Χ, χωρίς να το αντιληφθεί χτύπησε τον 16χρονο και τον πέταξε πολλά μέτρα μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως στο σημείο έτρεξε κόσμος που είδε το περιστατικό, έδιωξε το αδέσποτο σκύλο ενώ διαπίστωσε την κατάσταση της υγείας του 16χρονου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να μεταφέρει τον 16χρονο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ άνδρες του τμήματος τροχαίας, έκλεισαν το δρόμο για αρκετή ώρα ρίχνοντας πριονίδι στο σημείο που είχε την πτώση ο νεαρός.

Συγκλονισμένοι και οι δύο επιβαίνοντας στο Ι.Χ., οι οποίοι χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό είδαν τον 16χρονο την τελευταία στιγμή να πέφτει πάνω τους, στην προσπάθειά του να αποφύγει την επίθεση του σκύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ι.Χ ακινητοποιήθηκε μετά από αρκετά μέτρα, ενώ απομακρύνθηκε με την βοήθεια οδικής βοήθειας.

Οι γονείς του άτυχου 16χρονου έμαθαν τα νέα και έτρεξαν στο Νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση υγείας του παιδιού τους.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις ο 16χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει την αισθήσεις και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Οι κάτοικοι ζήτησαν από το Δήμο να προβεί σε άμεσες ενέργειες απομάκρυνσης των αδέσποτων σκύλων, τα οποία επιτίθενται σε περαστικούς.

Πηγή: prevezanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης