Ακόμα ένα επεισόδιο γράφτηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/12) στο «σήριαλ» με την Ειρήνη Μουρτζούκου, καθώς η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης της Αμαλιάδας, προσήχθη στο ΑΤ Ομονοίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να έχει πάνω της ταυτότητα, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που την έκριναν ύποπτη, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για εξακρίβωση στοιχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Με διπλό ισχαιμικό επεισόδιο η μητέρα της

Στο νοσοκομείο με διπλό ισχαιμικό επεισόδιο κατέληξε η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, Πόπη Αναγνωστοπούλου.

Σύμφωνα με το OPEN, η μητέρα της 24χρονης μετά την παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε διπλό ισχαιμικό εγκεφαλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι γιατροί έκριναν πως θα πρέπει να νοσηλευτεί ώστε να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, ωστόσο, η ίδια υπέγραψε για να πάρει εξιτήριο και να πάει στο σπίτι της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο σύντροφος της Πόπης Αναγνωστοπούλου, Γιώργος, είπε στο OPEN πως όταν γύρισαν σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ωστόσο μετά από 10 λεπτά λιποθύμησε και «τη συνεφέρναμε και πήγαμε στο “Αλεξάνδρα”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελε να είναι δίπλα στον 5χρονο γιο της. Δεν μπορούσε να καθίσει στο νοσοκομείο». Για την κατάσταση της υγείας της είπε: «Δεν είναι καλύτερα. Είμαι μαζί της, να δούμε πως θα εξελιχθεί. Της πρότεινα να πάμε πάλι στο νοσοκομείο», είπε ο κ. Γιώργος.

Σε ερώτηση για την αιτία του εγκεφαλικού απάντησε: «όλα αυτά που έχουν συμβεί με τα παιδιά που έχουν φύγει την έχουν επηρεάσει. Όλα αυτά που έχουν συμβεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης