Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 34χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μεγάλου γιου του και στη συνέχεια πήρε τον μικρότερο γιο του Φοίβο και εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ο Αλβανός Τζέιμς Λέσι, τον οποίο αναζητούν οι αρχές εδώ και 10 ημέρες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, όπως ανέφερε ο ίδιος ο δικηγόρος στο zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συζυγοκτόνος ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του για την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και του είπε μάλιστα να συναντηθούν από κοντά, όπως και έγινε. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 8 Ιανουαρίου στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό στην περιοχή της Χαλκιδικής. 

Στην μυστική συνάντηση, ο Τζέιμς Λέσι ζήτησε ξανά από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του, με τον κ. Κούγια να θέτει έναν βασικό όρο προκειμένου να του πει το ναι. «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» του είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Έκτοτε ο καταζητούμενος εξαφανίστηκε εκ νέου και αναζητείται πλέον από τις Αρχές στην περιοχή της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης