Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα. Η αδερφή της ξέσπασε κατά του 71χρονου δράστη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1, δηλώνοντας πως «τη δολοφόνησε στο σπίτι της μητέρας μας».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «την Παρασκευή την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και μαζί με τη βοήθεια της μητέρας μου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα σχεδόν κάτω από το σπίτι μας για καταγγελία. Ήταν τόσο χτυπημένη που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνέχεια, είπε ότι «τσακωνόντουσαν συνέχεια γιατί ο δράστης δεν ήθελε να δουλέψει, εμείς τον συντηρούσαμε».

Σχετικά με το παιδί της 43χρονης αδελφής της είπε με τρεμάμενη φωνή ότι «σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί. Δεν σκέφτηκε ο δράστης ότι εκτός από την αδερφή μου καταστρέφει και ένα παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι αύριο Παρασκευή (8/12) πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ο 71χρονος που δολοφόνησε με καραμπίνα την 43χρονη γυναίκα στην Σαλαμίνα, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εισαγγελία εμφανίστηκε αμίλητος και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι την δολοφόνησε, λόγω ερωτικής αντιζηλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν της άξιζε να ζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης