Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και δόθηκε στον 70χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 43χρονης στη Σαλαμίνα ο οποίος έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12) στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στις αμέτρητες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, κανένας δικηγόρος δεν τον έχει αναλάβει έως τώρα.

«Mόλις έμαθα ότι τα ‘χει με άλλον, τρελάθηκα – Την πυροβόλησα και γύρισα πίσω να δω αν είναι νεκρή»

Υπενθυμίζεται ότι, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία από το στίγμα του κινητού του, σε περιοχή στο Κερατσίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος.

Ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι της γυναίκας ,την οποία πυροβόλησε από ένα ανοιχτό παράθυρο, ενώ στη συνέχεια μπήκε μέσα, σκέπασε το σώμα της με ένα σεντόνι και ακολούθως έφυγε με το φέριμποτ για Πειραιά.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε τη 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 43χρονη έφερε δύο τραύματα από πυροβολισμούς σε θώρακα και κοιλιά οι οποίοι έγιναν από κοντινή απόσταση  με καραμπίνα και ο  θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν έμαθε ότι στη ζωή της υπάρχει άλλος άντρας, πήγε σπίτι, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε μέσα όπου ήταν η γυναίκα ενώ φεύγοντας επέστρεψε σπάζοντας το τζάμι για να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρή.

Το όπλο το βρήκε από Αλβανό που δουλεύει σε λαϊκή στη Σαλαμίνα.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης