Τις αμφιβολίες του για το πόσο ξαφνικό ήταν το πρόβλημα που προέκυψε στο Ο.Α.Κ.Α, που έκλεισε τις πόρτες του για το κοινό λόγω της επικινδυνότητας που εγκυμονεί το στέγαστρο Καλατράβα στο κεντρικό ποδοσφαιρικό γήπεδο και στο ποδηλατοδρόμιο, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο ίδιος λέει ότι το κλείσιμο της ολυμπιακής εγκατάστασης «είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας και έλλειψης γνώσης για το πρόβλημα». Κάνοντας δε αναδρομή στο παρελθόν, στις μέρες της ηγεσίας του στην Περιφέρεια Αττικής αναφέρει ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράταξη του «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» το 2014, κατόπιν αιτήσεως της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, ενέταξε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής τα δύο έργα που αφορούσαν την αποκατάσταση των μεταλλικών κατασκευών του Ο.Α.Κ.Α (στέγαστρα Calatrava).

Το έργο ήταν συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις φάσεις. Συγκεκριμένα, 1 εκατομμύριο το 2014, 3,5 εκατομμύρια ευρώ το 2015 και 3,5 εκατομμύρια ευρώ το 2016. «Δυστυχώς, μετά τις εκλογές του 2014, τίποτα από αυτά δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα να φθάσουμε στη σημερινή δυσάρεστη κατάσταση».

Υπογραμμίζει ότι «η παράταξη του ‘Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση’ αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι μιλάει μόνο με έργο» και ότι «οι ευθύνες που βαραίνουν τους υπεύθυνους είναι τεράστιες» ενώ καλεί την κυβέρνηση «να πάρει θέση, να γίνει άμεσα έρευνα και να αποφανθεί η δικαιοσύνη». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης