Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ήδη για 10η ημέρα.

Μέσω Facebook καλούν τους εργαζομένους να γίνουν μια γροθιά και να διαμαρτυρηθούν στα γραφεία του ΟΑΣΘ για την κατάσταση που βιώνουν. Μάλιστα, καλούν και το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης να γίνει αρωγός και συμπαραστάτης των αγώνων τους.

Διαβάστε το κάλεσμα που απευθύνουν μέσω Facebook:

Συνάδελφοι-σσες

Τη Δευτέρα 26/09/2016 όλοι μαζί μια γροθιά, μια φωνή συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ και διαμαρτυρόμαστε για τη συνεχόμενη τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ. να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά, η οποία θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης στην οποία κατοικούμε. Συμπολίτες-σσες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε, γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στη δημόσια επιβατική μεταφορά, μη μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ. ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλλουν.

ΠΗΓΗ: seleo.gr