Καταδίωξη ενός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., από την περιοχή του Ζωγράφου έως την οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθη ο ένας από τους επιβαίνοντες, ηλικίας 18 ετών, ενώ διέφυγαν οι άλλοι δύο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με τρία άτομα στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στου Ζωγράφου. Του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής. Τελικά, οι αστυνομικοί το ακολούθησαν και ο οδηγός κινήθηκε προς το κέντρο της Αθήνας. Στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αρσάκη ο ένας από τους επιβάτες κατέβηκε από το όχημα και πριν προλάβει να απομακρυνθεί αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Γεφυρέων στο Γκάζι να έχει πέσει πάνω στην πρόσοψη μιας πολυκατοικίας. Όπως διαπιστώθηκε είχε άλλη πινακίδα από άλλο αυτοκίνητο η οποία φέρεται να είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ο 18χρονος συνελήφθη για απείθεια ενώ τα άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης