Μεγάλο χτύπημα σε οργάνωση που πραγματοποιούσε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου. 

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, έχουν γίνει ήδη 10 συλλήψεις μελών της σπείρας που προκαλούσε τον φόβο και τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή, με αποκορύφωμα την μεγάλη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι, αλλά και τη ληστεία σε βάρος μοναχής στοN Δρυμό Αιτωλοακαρνανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου στις 3 και 25 τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου 5 από τους δράστες φορώντας κουκούλες διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, φαίνονται οι δράστες να σπάνε τις βιτρίνες και να αρπάζουν κοσμήματα σε 1 λεπτό! Ακόμη και όταν άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός, αυτοί ατάραχοι συνέχισαν το έργο τους καταστρέφοντας τις προσθήκες.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε άμεσα από το σύστημα ασφαλείας του καταστήματος και ειδοποίησε την αστυνομία. Η όλη επιχείρηση των δραστών ήταν σχεδιασμένη, όπως φαίνεται από το βίντεο και εξαφανίστηκαν στην πόλη με ένα άσπρο μικρό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο Δρυμό Αιτωλοακαρνανίας, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές από την ίδια οργάνωση εισέβαλαν στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου, απειλώντας με μαχαίρι την 71χρονη μοναχή.

Οι ληστές έσπασαν παράθυρο, εισήλθαν στο μοναστήρι και ακινητοποίησαν την γερόντισσα , ηλικίας περίπου 70 ετών, αρπάζοντας 3.000 ευρώ καθώς και αντικείμενα αξίας, τρεπόμενοι σε φυγή.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης