Μπορεί να ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο αγοριών, οι οικογένειες των οποίων γνωρίζονταν. Όμως εξελίχθηκε διαφορετικά και τελικά ο 18χρονος, σήμερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για «πορνογραφία ανηλίκων και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου».

Όλα έγιναν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν το θύμα ήταν 13 ετών. Από το «σάρωμα» που έκαναν οι αρχές στο διαδίκτυο «ταυτοποιήθηκε άτομο, το οποίο κάνοντας χρήση συγκεκριμένων ηλεκτρονικών ιχνών, απέκτησε πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους – εφαρμογές και διαμοίρασε πλήθος αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκου». Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το κουδούνι που χτύπησε στο σπίτι του 18χρονου στην Αθήνα δεν ήταν για την παραλαβή κάποιου δώρου αλλά ήταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μετά από έρευνα που έκαναν  «κατασχέθηκαν συνολικά δύο (2) κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM και κάρτα αποθήκευσης (micro SD). Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια ανευρέθησαν πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκου, με το οποίο είχε συγγενική σχέση, πράξεις για τις οποίες και συνελήφθη». 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.