Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Βέροιας λίγο πριν τις 14:00 της Τρίτης 9 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους ένα αγοράκι 6 μηνών, το εγγόνι τους και παιδί της κόρης τους, το οποίο δεν είχε σφυγμό. Το παιδί σκότωσε η 37χρονη μητέρα του, Κ.Γ., η οποία και συνελήφθη.

Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο. Από την άφιξή του στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη το χτύπησε βάναυσα μπροστά στα άλλα δύο της παιδιά – 6 και 7 ετών – πριν το στραγγαλίσει. Έντρομα, τα αδέρφια του βρέφους άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν ο παππούς και η γιαγιά, που μένουν στο απέναντι σπίτι. Όταν πήγαν να δουν τι συμβαίνει, είδαν το άτυχο παιδί να κείτεται αιμόφυρτο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες; τι έκανες;», με την μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ».

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, όμως αποδείχθηκαν μάταιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα. Οι παππούδες μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά για εκείνο.

Ο παππούς και η γιαγιά υποστηρίζουν ότι η κόρη τους έχει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η Κ.Γ., 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δύο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης