Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, έλαβε χώρα προχθές, Τρίτη, στο νησί της Ζακύνθου. Συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας 27 ετών, κατηγορούμενος για «Διακοπή Κύησης», «Ενδοοικογενειακή Βία», «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη», και «Κλοπή».

Ειδικότερα, αστυνομικοί ενημερώθηκαν απο Γ.Ν. Ζακύνθου, ότι μια Ελληνίδα 19 ετών κατέθεσε ότι στις 21:00 ώρα της Τρίτης (20/02/2024), ο Αλβανός σύντροφος της και επικείμενος πατέρας, την πήρε από το σπίτι της και πήγαν μαζί σε συγγενείς της στην Κυψέλη Ζακύνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, πήγαν σπίτι του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου όπου της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει ενώ εκείνη αρνήθηκε. Στη συνέχεια ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί (μπροστά) και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια (το ένα στο στόμα και το άλλο χάπι στον κόλπο της), προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου. Αργότερα, το πρωί την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης