Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν μετά από τις συνεχιζόμενες έρευνες οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος στη Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά Ευβοίας.

Ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Σωτήρης Δανίκας με τον Διοικητή του Α’ Λ/Τ Ωρεών Σημαιοφόρου Δήμο Κρεμμύδα και στελέχη της Υπηρεσίας του κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν τη σορό ενός άνδρα ηλικίας 77 ετών σε άσχημη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός του άνδρα, ανήκει σε κάποιον από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αποδειχθεί κι επίσημα μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα πάντως με το evima.gr,  η σορός που βρέθηκε νωρίτερα στην παραλία των Ελληνικών, στη θέση Τουρκονέρι, ανήκει σε 77χρονο άνδρα από το Πήλιο, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 11, από τη φονική κακοκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σορός του άτυχου 77χρονου αναγνωρίσθηκε από την σύζυγό του.

Μάλιστα, η ανάσυρση του πτώματος έγινε από τη θάλασσα και από άνδρες του λιμεναρχείου των Ωρεών, καθώς υπάρχουν πολλά φερτά υλικά μέσα στη θάλασσα και ήταν αδύνατον να γίνει με σκάφος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από τη μέση και πάνω φορούσε ρούχα και εντοπίστηκε από περαστικό, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου ο οποίος αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Ο άτυχος άνδρας χάθηκε από την Πάλτση που βρίσκεται στο Πήλιο και τη σορό του αναγνώρισε η γυναίκα του από φωτογραφίες που της έδειξαν, καθώς αναγνώρισε τη μπλούζα που φορούσε…

Επιβεβαίωσε πως είναι ο σύζυγός της και αύριο Κυριακή, θα πάει η οικογένεια στην Αιδηψό για να παραλάβει την σορό από γραφείο κηδειών όπου έχει μεταφερθεί.

Πηγή: Lamiareport.gr -Gegonotanews. gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης