Βίντεο – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 70χρονος δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης στα δικαστήρια  του Πειραιά. Ο 70χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, την Παρασκευή ενώ όπως έγινε γνωστό έως τώρα δεν τον έχει αναλάβει κανένας δικηγόρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία από το στίγμα του κινητού του, σε περιοχή στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος. Ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι της γυναίκας ,την οποία πυροβόλησε από ένα ανοιχτό παράθυρο, ενώ στη συνέχεια μπήκε μέσα, σκέπασε το σώμα της με ένα σεντόνι και ακολούθως έφυγε με το φέριμποτ για Πειραιά.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 43χρονη έφερε δύο τραύματα από πυροβολισμούς σε θώρακα και κοιλιά οι οποίοι έγιναν από κοντινή απόσταση  με καραμπίνα Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν έμαθε ότι στην ζωή της υπάρχει άλλος άντρας, πήγε σπίτι, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε μέσα όπου ήταν η γυναίκα ενώ φεύγοντας επέστρεψε σπάζοντας το τζάμι για να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρή.

Το όπλο το βρήκε από Αλβανό που δουλεύει σε λαϊκή στη Σαλαμίνα.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

 

Πήγε σε καφετέρια στο Κερατσίνι ο 70χρονος μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 70χρονος, μετά τη δολοφονία και για περίπου 3-4 ώρες, μέχρι και τις 11 το πρωί της Τρίτης, είχε πάει και καθόταν σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Σε αυτή την καφετέρια πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η 43χρονη.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας της γυναίκας και ξεκίνησαν να προβάλλονται φωτογραφίες στα ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον 70χρονο.

Εκεί μάλιστα εντοπίστηκε και το κινητό της 43χρονης, που είχε πάρει μαζί του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της. Το είχε βάλει μάλιστα να φορτίζει, ενώ εκείνος έφυγε από την καφετέρια.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης