«Στέλιο, μπες μέσα, βοήθεια τον σκοτώνει!», φώναζε η σύζυγος του θύματος της άγριας δολοφονίας στη Νίκαια. Ο 64χρονος πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον 40χρονο γαμπρό του και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ στο γκαράζ του σπιτιού του. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν πυροβολισμοί και ουρλιαχτά.

«Είχα το αυτοκίνητο μου εδώ, το καθάριζα. Άκουσα τα ‘μπαμ’. Τρεις πυροβολισμούς, οι δύο έγιναν ταυτόχρονα και ο άλλος έγινε κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα. Μάλλον που αυτοκτόνησε ο δεύτερος. Και πήγαμε μετά κοντά, είδαμε τα πτώματα… “Βοήθεια” φώναζαν μέσα από το σπίτι και μόνο αυτό άκουγα», αναφέρει γείτονας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 64χρονος δράστης Τσουκιάς Σπύρος πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα τον 40χρονο γαμπρό του Αγγ… Στέλιο την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητο.

Ο 64χρονος δράστης του φονικού και αυτόχειρας Τσουκιάς Σπύρος

Στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει με την σύζυγό του και η γυναίκα έμενε με την κόρη της και τον γαμπρό της στο σπίτι τους στην Νίκαια. Ο πεθερός, που έμενε στην Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Αθήνα για να βρει την σύζυγό του και να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση καθώς θεωρούσε ότι το ζευγάρι ήταν υπαίτιο για τον χωρισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίματα στο σημείο της τραγωδίας

Το γκαράζ έξω από το οποίο ο πεθερός δολοφόνησε τον γαμπρό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης