Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους, την Πέμπτη, στην 7η τακτική ανακρίτρια τρεις ακόμα νεαροί που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην δολοφονική επίθεση.

Η διαδικασία και σήμερα ήταν πολύωρη.  Ενδεικτικό είναι ότι η απολογία του 20χρονου διήρκησε δυόμιση ώρες, η απολογία του 21 χρόνου περίπου δύο ώρες, ενώ ο τρίτος, 21 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, υπέδειξε των δράστη που κατάφερε τις φονικές μαχαιριές στον Άλκη και την τοποθεσία που πέταξε το μαχαίρι, απολογήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στην απολογία του ο 21χρονος: «Έφτασα στο σημείο τελευταίος, χωρίς να κρατώ κάποιο αντικείμενο στα χέρια μου. Κατευθύνθηκα προς τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, όπου εκεί βρισκόταν ένα από τα θύματα που τραυματίστηκαν το οποίο χτυπούσε με το κράνος έναν εκ των συγκρατούμενων μου. Το μόνο που έκανα ήταν να τον πιάσω με τα χέρια μου και να τον τραβήξω».

Πλέον, ο αριθμός των προφυλακιστέων για τη δολοφονική επίθεση ανέρχεται στα έξι άτομα, ενώ αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι.

Παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι κατηγορούμενοι που οδηγούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με χειροπέδες, δεν είπαν κουβέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης