Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 45χρονος πρώην δικηγόρος Χ.Ν μετά την απολογία του στην 17η ανακρίτρια με τις δικαστικές αρχές να διατάσσουν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και μάλιστα άμεσα ακόμα και τις επόμενες ημέρες .

Ο 45χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά από  καταγγελίες κατοίκων και βίντεο από κάμερες ασφαλείας στον Αυλώνα Πάρνηθας ως ο άνθρωπος που κινούνταν στην περιοχή τη στιγμή που ξεσπούσαν πυρκαγιές .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία τον έχει ταυτοποιήσει για τρεις περιπτώσεις ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν φλόγιστρα και πευκοβελόνες.

Στην απολογία του που κράτησε πάνω από δύο ώρες ισχυρίστηκε ότι δεν είναι εμπρηστής ενώ επέμενε ότι βρέθηκε στην περιοχή καθώς εκεί είναι τα αμπέλια του και οι ελιές του και πηγαίνει καθημερινά καθώς κάνει εργασίες.

Επιπλέον παρέδωσε και το Ε9 προκειμένου να αποδείξει τα λεγόμενά του ενώ  σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι οι αρχές έπιασαν τον λάθος άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα έδωσε στις δικαστικές αρχές και τις ιατρικές γνωματεύσεις .

Μέχρι την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης θα κρατείται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης