Συγκλονίζει επιβάτιδα που επέζησε από την τραγωδία στα Τέμπη, πριν από έναν χρόνο, τότε που συγκρούστηκαν δύο αμαξοστοιχίες με αποτελέσματα να σκοτωθούν 57 επιβάτες.

Η Εύη Τσάπαρη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη συγκέντρωση στον ΟΣΕ και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα για δικαίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Πρέπει να μιλάμε εμείς που ήμασταν μέσα γιατί το ζήσαμε από κοντά. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να περιγράψουμε πως έγινε αυτό το δυστύχημα. Πρέπει να μιλάμε για εμάς που ζήσαμε, πρέπει να μιλάμε γι’ αυτούς που χάθηκαν. Να μην το ξεχάσουμε. Να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται γιατί δεν θα υπάρξει τιμωρία. Φαίνεται, ότι δεν θα υπάρξει τιμωρία“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην εξεταστική επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη, η νεαρή κοπέλα τόνισε: “Όταν βγαίνουν τα άτομα που καλούνται ως μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή, πρώην υπουργοί και μιλάνε με τόση έπαρση και λένε ότι δεν υπήρξε θέμα ασφαλείας, είναι σαν να μας κοροϊδεύουν μέσα στην μούρη μας. Έχει ενωθεί όλη η κοινωνία, κάτι πρέπει να γίνει, πολύ συνταρακτικό. Να παραιτηθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει σε μια χώρα η οποία έχει δημοκρατία αυτή την στιγμή, να πρέπει να συγκεντρωθούμε για τ’ αυτονόητα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν τα κονδύλια ετσι όπως έπρεπε. Να παλέψουμε γιατί; Δεν θα δικαιωθούμε, φαίνεται ότι δεν θα δικαιωθούμε αλλά, θα παλεύουμε μέχρι τέλους όλοι“.

Δείτε όσα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης