Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Supreme President κ. Savas Tsivicos και τον Executive Director κ. Basil Mossaidis της American Hellenic Progressive Association (AHEPA), όπως επίσης και με μέλη αυτής, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννη Χρυσουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της AHEPA συνεχάρησαν τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ακολούθως συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στην διαμόρφωση των τρεχουσών εξελίξεων και του διεθνούς περιβάλλοντος ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μεταξύ άλλων εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η AHEPA όσον αφορά στην δραστηριοποίησή της στο πλαίσιο προώθησης των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων, καθώς και στην υποστήριξη της Ελληνικής ομογένειας, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες, όπως επίσης και την καταλυτική συμβολή της στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και στην προώθηση των εθνικών θεμάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης