Στη σύλληψη ενός 36χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με γνωστή συμμορία του οργανωμένου εγκλήματος προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι Αρχές, έπειτα από τυχαίο έλεγχο κατα τον οποίον εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα όπλο και σφαίρες.

Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές και φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με μέλη της γνωστής συμμορίας Lions.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 36χρονος συνελήφθη για οπλοκατοχή έπειτα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε ενώ βρισκόταν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, το οποίο είναι γνώριμο στους αστυνομικούς καθώς φαίνεται πως εκεί δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη συμμορία. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι Tokarev καθώς και επτά σφαίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο παρελθόν ο 36χρονος είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας της Άμεσης Δράσης, κατηγορώντας τους πως τον είχαν χτυπήσει κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Γκάζι.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία Lions έχει εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπορίας και παροχής προστασίας κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης