Δυο Τούρκοι που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο από την περιοχή του Έβρου προκάλεσαν το «ενδιαφέρον» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Όταν έμαθαν ότι έφτασαν στο Ακρωτήρι Χανίων και έμεναν σε πολυτελέστατο συγκρότημα κατοικιών και κυκλοφορούσαν με ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο το βλέμμα της ΕΥΠ έγινε ακόμα πιο «έντονο». Μάλιστα, κατέθεσαν και αίτημα πολιτικού ασύλου ώστε να μπορούν να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κάτω από νόμιμο καθεστώς.

Όμως η περιοχή που είχαν διαλέξει να μείνουν δεν ήταν τυχαία και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Εθνική υπηρεσία Πληροφοριών. Πρόκειται για ένα σημείο της Κρήτης όπου υπάρχουν πολλές στρατιωτικές και νατοϊκού ενδιαφέροντος εγκαταστάσεις. Το μεσημέρι της Δευτέρας οι ελληνικές αρχές αποφάσισαν να κάνουν έρευνα στην πολυτελή βίλα όπου έμενε ο 22χρονος και ο 27χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Χανίων βρήκαν ένα πιστόλι  των 9 χιλιοστών με 15 πλήρη φυσίγγια που ανήκε στον 22χρονο και «μία συσκευή ατμίσματος η οποία περιέχει πορτοκαλί άγνωστη, πιθανώς ναρκωτική ουσία, εξαυδροβιδοκαναβιόλη σε μορφή τζελ». Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν και αρκετά ψηφιακά αντικείμενα τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Χανίων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα στην οποία διέμεναν:

H βίλα όπου διέμεναν οι δύο Τούρκοι

Ο εξωτερικός χώρος της υπερπολυτελούς βίλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της υπερπολυτελούς βίλας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης