Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά που καταδίκασε τον Κουρτάκη σε φυλάκιση 14 μηνών για την ψευδή καταμήνυση του Νίκου Πατέρα, για υπόθεση που τον ενέπλεξε ο ίδιος ο κ. Κούγιας.

Η Εισαγγελέας της Έδρας, με μία άκρως εμπεριστατωμένη πρόταση, πρότεινε την καταδίκη και του Κούγια για ψευδορκία, καταδίκη που θα προκαλούσε την καταστροφή του -όπως είπε ο ίδιος, γιατί θα έχανε την άδειά του και δεν θα μπορούσε να θρέψει τα παιδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά βάσανον τριών ημερών το δικαστήριο τον απήλλαξε και ο εν λόγω κατηγορούμενος καυχάται ότι τη γλύτωσε και εύχεται καλό τριήμερο στους παράγοντες της δίκης, προδήλως αδιαφορών για το τριήμερο του Κουρτάκη.

Δείτε και την παραληρηματική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΑΤΣΙΔΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παιδιά, η ζηλοφθονία και η προσπάθεια καταστροφής ανθρώπου που σας ευεργέτησε και συναδέλφου δικηγόρου είναι και ηθικά και ανθρώπινα καταδικαστέα.

Ομόφωνα περαστικά!

Καλό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αθήνα, 21/6/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης