Η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στις 24 Αυγούστου 2023 στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, ήταν στα αζήτητα μέχρι και πριν από λίγες ημέρες καθώς όπως φαίνεται ανήκει στην εξαφανισμένη Σταυρούλα.

Η νεκροψία νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, την επόμενη ημέρα, στις 25 Αυγούστου από τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη έδειξε αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου λόγω σήψης ενώ αποκλείστηκαν δηλητηριάσεις ή σκελετικές κακώσεις. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίσθηκε δύο με τρεις ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν όμως ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που βοηθά αυτή τη στιγμή τους αστυνομικούς για την ταυτοποίηση της σορού. Η νεκρή γυναίκα όσο ήταν εν ζωή έπαιρνε συγκεκριμένα φάρμακα που δίνονται μόνο με ιατρική συνταγή.

Ανάμεσα στα στοιχεία που δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι η Σταυρούλα είναι τα κοσμήματα αλλά και ένα σημάδι που έφερε η σορός που εντοπίστηκε.

Το στοιχείο όμως που θα ολοκληρώσει την έρευνα είναι το DNA που έχουν πάρει οι αρχές από τον πατέρα της εξαφανισμένης κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης