Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην τελετή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προς τιμήν των νεκρών στρατιωτικών στη Λιβύη η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ολοκλήρωση του τριήμερου πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων. O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη στην τελετή κατά την έπαρση της σημαίας στο Στρατόπεδο «Παπάγου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι συγκινητικές με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να στέκεται ακίνητη και σιωπηλή όπως και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την έπαρση της σημαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός  ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ  Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ένοπλων Δυνάμεων, Παναγίας Παντάνασσας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης