Αυξάνεται δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Daniel», καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του o 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στη διάρκεια της θεομηνίας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, όντας καταπλακωμένος από φερτά υλικά, ανεβάζοντας σε τέσσερις τον αριθμό των νεκρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 49χρονος εντοπίστηκε σε σημείο που είχε καταστεί εξαιρετικά δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα φερτά υλικά κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν, καθώς οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Στην Καρδίτσα ο στρατός για τον απεγκλωβισμό κατοίκων

Παράλληλα, νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο στρατός έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας, που έχει βυθιστεί κάτω από τα λασπόνερα, και άμεσα ξεκίνησαν οι απεγκλωβισμοί ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Daniel».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες του στρατού χρειάστηκε να μεταφέρουν ηλικιωμένους στα χέρια, καθώς η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα, και από εκεί τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο με τα ειδικά οχήματα που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να συμβάλλουν στην επιχείρηση που βρίσκεται σε πλήξη εξέλιξη.

Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των πλημμυρών από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης