Ο θάνατος της 50χρονης Ελισάβετ από την Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς κατασπαράχθηκε από τρία μεγαλόσωμα τσοπανόσκυλα.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, Στέργιος Κουτσουβάλογου, ξέσπασε στα τηλεοπτικά κανάλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Έχει ξαναγίνει, απλώς αυτή τη φορά τα σκυλιά έγιναν δολοφόνοι εις γνώσιν του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης των σκυλιών έχει συλληφθεί, άμεσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, την ερχόμενη Τετάρτη.

Η κηδεία της 50χρονης

Την Τρίτη (12/12) στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα θα γίνε η κηδεία της 50χρονης Ελισάβετ Κουζιώρτη, η οποία έχασε τη ζωή της με βάναυσο τρόπο, όταν της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της.

Η τοπική κοινωνία και ολόκληρο το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από την άγρια δολοφονική επίθεση, η οποία κόστισε τη ζωή της 50χρονης, με γνωστούς και φίλους να κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα δοτικό άτομο, με συνεχή και ακούραστη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, με πλούσια εθελοντική και κοινωνική δράση και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον διπλανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 50χρονης Ελισάβετ θα την αποχαιρετίσει σήμερα στη Νεοχωρούδα, με τον Σύλλογο Εθελοντών Ωραιοκάστρου «Συνυπάρχω», τον οποίο ίδρυσε η ίδια, να επιθυμεί, όπως ανακοίνωσε, αντί στεφάνων οι πολίτες να ενισχύσουν το Σπίτι της Άρσις Ωραιοκάστρου με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης