Στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά νέα στοιχεία από την δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, από την Θεσσαλονίκη.

Ο σύντροφος της εγκύου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της και επιμένει στην αθωότητά του, μέχρι και σήμερα δεν έχει ομολογήσει πως τη μαχαίρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, όλα δείχνουν πως αυτός και ο συνεργός του, ήταν εκείνοι που αφαίρεσαν την τελευταία πνοή της γυναίκας.

Σε στιγμιότυπο που δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, φαίνονται οι δύο άνδρες να μεταφέρουν σε μπαούλο τη σορό της 41χρονης, μετά τη δολοφονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαν «βάλει στο μάτι» τις οικονομίες της Γεωργίας

Να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41 ετών εγκύου ώστε να την ακινητοποιήσουν και να μεταβούν ακολούθως στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 7 με 8 χιλιάδων ευρώ από τους γονείς της, προέβλεπε το σχέδιο που φέρεται να είχε εξυφάνει ο 39χρονος σύντροφος της δολοφονηθείσας προκειμένου να πείσει τον 34χρονο φίλο του να διαπράξουν το έγκλημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, την εξιχνίαση του οποίου ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Την εκδοχή αυτή επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, προσερχόμενος αυθορμήτως, το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του στην υπόθεση, όχι όμως στη δολοφονία της γυναίκας, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο απόρριψης της σορού της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε ένα μερίδιο από τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας.

Περιγράφοντας αναλυτικά το σχέδιο που φέρεται να κατέστρωσε ο φίλος του και έφεραν εις πέρας, ο 34χρονος -κατά τις ίδιες πληροφορίες- κατέθεσε πως γύρω στις 23:00 της Πρωτοχρονιάς, όταν επέστρεψαν ο 39χρονος και η σύντροφός του στο σπίτι του πρώτου, εκείνος βρισκόταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα, με σβηστά τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης