Να ανοίξουν το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα προσπάθησαν κάποια άτομα χθες το βράδυ παρά το γεγονός ότι υπάρχει απόφαση του Δήμου της πόλης για σφράγισμα λόγω ηχορύπανσης. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν ειδοποιηθεί από το κέντρο της υπηρεσίας τους και όταν πήγαν στο σημείο βρήκαν οκτώ άτομα, ανάμεσα τους και ένας από τους ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου.
Όταν τους ενημέρωσαν ότι η επιχείρηση έχει σφραγιστεί και δεν λειτουργεί, τους άκουσαν να δικαιολογούνται λέγοντας ότι ” είναι εργαζόμενοι από την εταιρία με τα ηχητικά συστήματα και ήθελαν να τα καλύψουν ώστε να τα προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες”. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης δράσης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, προκλήθηκε μια… ανεξήγητη αναστάτωση για αρκετή ώρα και τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν το ένα μετά το άλλο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί που πήγαν στο νυχτερινό κέντρο έκαναν αυτό που ορίζει ο νόμος. Προσήγαγαν τα οκτώ άτομα στο αστυνομικό τμήμα λευκού Πύργου για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Όσο για το νυχτερινό μαγαζί, θα συνεχίσει να παραμένει κλειστό όσο ορίζει η απόφαση της δημοτικής αρχής της πόλης ώστε και οι κάτοικοι να μην νιώθουν ότι ενώ ήταν στα κρεβάτια τους, κάθονταν…. πρώτο τραπέζι πίστα και άκουγαν την γνωστή καλλιτέχνιδα να τους τραγουδά μέσα στο αυτί τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης