Για την οικογένεια της Εμμανουέλας δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα από το παγωμένο βράδυ της 22ης Νοεμβρίου του 2022. Ήταν το βράδυ που 28χρονος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Καμάρας. «Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» λέει η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη.

Οι τραγικές αυτές στιγμές αναβιώνουν σήμερα (7/11) στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου οι συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα βρεθούν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που προκάλεσε το θάνατό της. «Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη…Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη, υπογραμμίζοντας την επιθυμία της για δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Απλά. Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα» δήλωσε, σημειώνοντας ότι πρέπει να κληθεί τουλάχιστον ως μάρτυρας και η 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος. «Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δε συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα».

Οι γονείς της Εμμανουέλας με μεγαλείο ψυχής αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους. Η 21χρονη κοπέλα έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, σκορπώντας απέραντη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πηγή: thesstoday.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης