Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά, με το φονικό όπλο της επίθεσης να αγνοείται ακόμα.

Μέσα από τη μέθοδο του DNA, των αποτυπωμάτων, τις καταθέσεις και την ανάλυση του οπτικού υλικού, οι Αρχές επιχειρούν να συλλέξουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οπτικό υλικό από δύο κάμερες εκτός από αυτές που υπάρχουν εξωτερικά του γηπέδου, αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας βρίσκονται επίσης πολλά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι χούλιγκανς τα στοιχεία των οποίων αφού αναλυθούν,  θα συγκριθούν με το γενετικό υλικό που έχουν λάβει από τους 417. Ένα από αυτά είναι και ένας μοχλός εκτόξευσης ναυτικής φωτοβολίδας και άλλα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες στις τουαλέτες του γηπέδου, αλλά και στα μέρη των επεισοδίων. Ανάμεσα σε αυτά που κατασχέθηκαν συμπεριλαμβάνονται υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών, αναδιπλούμενος σουγιάς, μαχαίρια, μπουκάλια και καμένα ρούχα.

«Οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες», είπε αστυνομικός των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εικόνες από τα κατασχεμένα αντικείμενα μετά τα επεισόδια στου Ρέντη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης