Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί μετά τις μηνύσεις που έχει υποβάλλει η Σοφία Πολυζωγοπούλου εναντίον της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, του συνεργάτη του γραφείου τους και του ίδιου του ποινικολόγου, εκτός από τους πρωταγωνιστές έχουν καταθέσει και αστυνομικοί. Η «Ζούγκλα» παρουσιάζει λέξη, λέξη την κατάθεση του αστυνομικού που στις 22:05 το βράδυ της Τρίτης, 18 Ιουνίου, μετά από σήμα από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης βρέθηκε στο σπίτι στο Γέρακα:

«Λάβαμε σήμα διότι είχε πατηθεί το Panic Button από την οικία του κ. Λύτρα, καθώς επίσης και έτερη κάρτα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Άμεσα μεταβήκαμε στο σημείο και συγκεκριμένα μετά από τρία λεπτά, όπου εντοπίσαμε τον συνάδελφό μας που εκτελούσε χρέη σκοπού στη συγκεκριμένη κατοικία και μας ενημέρωσε ότι τρία άτομα που δεν είχαν δικαίωμα να εισέλθουν εντός της κατοικίας επιχείρησαν να το κάνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί χτυπούν το κουδούνι του σπιτιού για να ρωτήσουν – όπως λένε – αν είναι όλα καλά και η Σοφία Πολυζωγοπούλου χρειαζόταν κάτι.

«Τότε η κυρία Σοφία Πολυζωγοπούλου εξήλθε της οικίας μαζί με τον πατέρα της και μας ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον απογευματινό σκοπό να μην εισέλθει κανείς εντός της οικίας, παρά μόνο αν το επιτρέψει η ίδια. Επίσης, μας ανέφερε ότι τρία άτομα χωρίς τη συγκατάθεσή της και με κλειδιά που κατείχε η κόρη του συζύγου της, εισήλθαν στην αυλή. Ακολούθως πλησίασαν στο σημείο τα εν λόγω τρία άτομα, οπότε και ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυρίας Σοφίας και της άλλης μεγαλύτερης γυναίκας, αλλά και του συνηγόρου.

Πάνω στην ένταση η κυρία Σοφία φάνηκε σαν να λιποθυμάει και την τοποθετήσαμε σε μία ξαπλώστρα, που ήταν στην αυλή, μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Άμεσα καλέσαμε ενισχύσεις στο σημείο, καθώς και σταθμό ΕΚΑΒ. Επιπλέον, στο σημείο προσήλθε και ο Ταξίαρχος της Διεύθυνσης, ο οποίος και έδωσε σχετικές διαταγές στους παρευρισκόμενους αστυνομικούς προκειμένου άπαντες να οδηγηθούν στο Α.Τ. για τις νόμιμες ενέργειες. Εμείς παραλάβαμε την κυρία Πολυζωγοπούλου και τον πατέρα της, και τους υπόλοιπους παρέλαβαν οι δύο έτεροι σταθμοί. Το ΕΚΑΒ προσήλθε εν τέλει έξωθεν του Α.Τ. Παλλήνης, όπου και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης