Για το έργο του «στην αμυντική θωράκιση της χώρας και για την εμπιστοσύνη του στη συμβολή του Ιδρύματος στην εκπαίδευση και την έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων» θα τιμήσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Η Απονομή Τιμής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:30, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης. Μετά τους χαιρετισμούς των Πρυτανικών Αρχών, θα μιλήσουν ο καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, με πρόταση της οποίας αποφασίστηκε η απονομή τιμής στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο από το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ, και ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Γιώργος Καραγιαννίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομιλητές θα μιλήσουν για τον τιμώμενο και θα αναπτύξουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που επιτελεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Μετά την αντιφώνηση του τιμωμένου, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το μουσικό μέρος, από τις φοιτήτριες Νομικής της ΣΣΑΣ Άννα Μιχαήλ (πιάνο) και Μαρία Φλόκα (κοντραμπάσο), και τον φοιτητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Άγγελο Μιχαήλ (βιολί).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης