Το ρεπορτάζ στη “Ζούγκλα“, δεν είναι ούτε “συκοφαντικό”, ούτε “κατασκευασμένο”, είναι τεκμηριωμένο (λέξη – λέξη) με 83 σελίδες. Μακάρι να ολοκληρωθεί το Κτηματολόγιο όπως και κάθε έργο προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Ο Προέδρος του Κτηματολογίου, Στέλιος Σακαρέτσιος, έντεχνα αποφεύγει να απαντήσει στην ουσία του ρεπορτάζ της «Ζούγκλας», δηλαδή στο γεγονός ότι, η εταιρεία στην οποία ήταν συμ(μέτοχος) μέχρι και ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Κτηματολόγιο (και τρεις μήνες μετά την πρόσληψή του στο γραφείο του Υφυπουργού κ. Κυρανάκη) διαθέτει ιστοσελίδες οι οποίες εισπράττουν δημόσιο χρήμα, με απευθείας αναθέσεις, ενώ το ίδιο ισχύει, πλέον, και για τον αδελφό του, επίσης συνεργάτη του υφυπουργού κ. Κυρανάκη, ο οποίος έχει και την τελική ευθύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν ο μιθριδατισμός, κάνει ορισμένους να “προσπερνούν” το γεγονός ότι οι ιστοσελίδες αυτές, είναι (συν)ιδιοκτησίας, συνεργατών ενός υφυπουργού και λαμβάνουν διαφήμιση (και εντός του 2024) αυτό δεν αναιρεί το “ουσιαστικό” ασυμβίβαστο.

Το εάν, σύμφωνα με τη Σοφία Λουκέρη, ο Πρόεδρος του Κτηματολογίου είναι “το μοναδικό άτομο στην κυβέρνηση, που δουλεύει και έχει απτά αποτελέσματα σε αυτό που κάνει” αφορά την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό».

Διαβάστε επίσης: Ο πολυπράγμων πρόεδρος του Κτηματολογίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης