Δραματική έκκληση του 45χρονου Νίκου λίγα λεπτά πριν παρασυρθούν με την αρραβωνιαστικιά του, την 38χρονη Γεωργία από τα ορμητικά νερά του Αχέροντα. Σύμφωνα με μαρτυρία, ο άνδρας που εξακολουθεί να αγνοείται, πήρε τηλέφωνο συγχωριανό του ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια λέγοντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η σορός της άτυχης Γεωργίας εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο. Οι δύτες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν το αυτοκίνητο όσο βρισκόταν κάτω από τα νερά του ποταμού αλλά και όταν ανασύρθηκε στην όχθη χωρίς όμως να βρουν κάποιο ίχνος από τον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως και αυτή την ώρα δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα επιχειρούν ώστε να εντοπιστεί ο 45χρονος Νίκος, με τις ελπίδες όμως να σβήσουν όσο περνά η ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε στην πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης