Συντετριμμένος δηλώνει ο σύντροφος της 21χρονης Κλαούντια η οποία σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά» τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα» πρόσθεσε.

«Σκεφτόμασταν εκεί σε αυτά τα τρία χρόνια που θα είχε βγει από τη σχολή και θα δουλεύει, να ξεκινήσουμε για ένα παιδί και τον γάμο γιατί τα αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…» ανέφερε συγκινημένος.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι όσα έχουν γίνει, το τι έχει συμβεί, το τι θα μου κοστίσει τα επόμενα χρόνια. Και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και κλαίω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης