Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες ηλικίας 69 και 73 ετών, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στη λωρίδα της ΛΕΑ στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με τους δύο άνδρες να ανασύρονται χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με το KorinthosTv, ένα ταξί με τρεις επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος, αλλά και οι επιβάτες. Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση μείωσε τη ταχύτητά του για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων έχασαν τη ζωή τους, με αυτόν του τρίτου οχήματος να βρίσκει ακαριαίο θάνατο. 

 

Πηγή: KorinthosTv.gr