Με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Θησέως, στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, διακρίνεται να κινείται στο αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, το μοιραίο κίτρινο smart που τραυμάτισε θανάσιμα το 13χρονο κορίτσι στην Καλλιθέα, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει από διάβαση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το εμπλεκόμενο όχημα φαίνεται να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και να μην ανακόπτει την πορεία του. Την ίδια ώρα, στην αριστερή λωρίδα, δύο αυτοκίνητα είναι σταματημένα στο φανάρι, περιμένοντας να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης και να στρίψουν αριστερά προς την οδό Σπάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το αμάξι του 32χρονου συνεχίζει ευθεία και σε απόσταση 20 μέτρων από τη διασταύρωση παρασύρει τη 13χρονη η οποία διέσχιζε κάθετα τη λεωφόρο Θησέως. Οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη μαθήτρια, προτού την παρασύρει το κίτρινο Smart.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε. Ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε καθαρό, ενώ σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος (κακούργημα) καθώς και την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: ertnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης