Ένας 40χρονος συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 40χρονος βρισκόταν στην πιάτσα των ταξί στα ΚΤΕΛ και ζήτησε από έναν οδηγό να τον μεταφέρει στη Νεάπολη, στη συνοικία των Ρομά, όπου συχνά γίνονται επιχειρήσεις της αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών. Ο ταξιτζής του ζήτησε να περιμένει ένα λεπτό και να μην μπει στο ταξί μέχρι να πάρει το κινητό του, που είχε αφήσει στο κιόσκι της πιάτσας. Ο 40χρονος μπήκε ωστόσο στο ταξί, κάθησε στο πίσω κάθισμα και ο οδηγός τον μετέφερε στη Νεάπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα, διαπίστωσε πως από το τσαντάκι στο οποίο είχε τα χρήματα μέσα στο ταξί, έλειπαν 600 ευρώ. «Όταν κατάλαβα τι συνέβη γυρνούσα επί τρεις ώρες όλο τον Βόλο για να τον βρω. Όταν τον εντόπισα, τον ακινητοποίησα και φώναξα την αστυνομία», είπε χθες στους δικαστές, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Αυτοφώρου, το θύμα.

Η αστυνομία βρήκε στον 40χρονο 340 ευρώ και 4,6 γραμμάρια ηρωϊνης που είχε κρύψει στο εσώρουχό του. Ο δράστης κατέθεσε πως έκλεψε από το τσαντάκι 350 ευρώ και έδωσε 10 για την δόση του. «Το τσαντάκι είχε μέσα 600 ευρώ τα οποία χρωστούσα στο συνεργείο του αυτοκινήτου και σε μια οικογενειακή μου υποχρέωση. Με έκλεψε και με άφησε με χρέη» ήταν η απάντηση του θύματος. Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε 8 μήνες με τριετή αναστολή.

Πηγή: gegonota.news

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης