Η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού, αλλά και δύο γιατροί παραπέμπονται σε δίκη, όπως έκανε γνωστό σήμερα (30/11) ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, με τους τρεις ηθοποιούς να απαντούν επίσης με αγωγές, στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα, ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη, στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη που μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι δύο γιατροί που φέρονται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα, από την πίεση που ζούσε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη, και παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη σε ποινικό δικαστήριο και η ίδια η ηθοποιός για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση διά του Τύπου και συκοφαντική δυσφήμηση προς τον Γιώργο Κιμούλη.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κ. Χρυσικού. Αυτές είναι οι ημερομηνίες των δικασίμων, που θα κάτσουν οι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα που τέλεσαν. Οι γιατροί, επειδή έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις για να τις χρησιμοποιήσει η κ. Ζέτα Δούκα και οι ομόδικοί της στο δικαστήριο», ανέφερε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

«Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Προσφύγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο. Και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει προς εκδίκαση στο δικαστήριο», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, απάντηση στον συνάδελφό του έδωσε ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής, ο οποίος ξεκαθάρισε:

«Ούτε η Ζέτα Δούκα, ούτε οι γιατροί, έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο. Αυτές είναι πληροφορίες, προφανώς, που έχει ο κ. Καπερνάρος, εμείς δεν έχουμε λάβει επισήμως καμία κλήση, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν λάβουν το κλητήριο θέσπισμα η κ. Δούκα και οι γιατροί, και αναλόγως του περιεχομένου του, θα ασκήσουν και προσφυγή».

«Ακόμα και αν παραπεμφθούν στο δικαστήριο, στο ακροατήριο δηλαδή, ένας δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά ότι 9 στις 10 υποθέσεις παραπέμπονται στο ακροατήριο. Γιατί επιχαίρει ο κ. Κιμούλης; Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κ. Κιμούλης, θα γίνει αποδεκτή, και εκεί μετά θα συζητήσουμε», εξήγησε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης